Nu ska vi se om jag kommer hem

Klockan är 05.00 och ska snart bege mig hem efter en natts arbete. Frågan är om jag tar mig hem. Det har snöat och stormat sen igår morse så vägarna är totalt igensnöade. Jag får verkligen hoppas att plogbilarna har varit ute och plogat, men när jag åkte till jobbet igår kväll så fick jag ploga själv kornvägen.


Några bilder på min stukade fot

Här är några bilder på hur min fot ser ut såhär dagen efter...



Knasiga kojan var stängt

Nu har det gått 1 vecka sen senaste inlägget. Jag har hunnit jobba 1vecka skift. 2st nattskift och en helg med dagskift. Skönt att gjort bort den veckan, den veckan är den jag tycker minst om. Hatar dagskift, behöva kliva upp 04.45 på morgonen är inte riktigt min helg. Tacka vet jag nattskiften.
Vrickade foten på jobbet igår, är man klumpig så är man. Golven är ju inte dom bästa där precis, gropar överallt, högerfoten har jag vrickat så många gånger så den har blivit så försvagad, det behövs inte mycket för att jag ska göra det och igår hände det. Det var nästan det första jag gjorde igår så jag hade hela dagen att se fram emot. Det gjorde ondare och ondare ju senare på dagen det blev. Vågade inte ta bort skon och titta hur det såg ut förrän det var dags att gå och duscha. När jag väl tog av mig skon så började det värka, jag har ingen vrist och fotknölen är stor som en tennisboll (inte riktigt men nästan) :). Det känns bättre idag så jag har stora förhoppningar att det ska kännas bra igen när jag ska på jobbet på onsdag.

Nu när jag är ledig tänkte vi passa på att besöka Knasiga kojan. Vi skulle träffa Annelie, Tindra, Elicia och Liam där klockan 11 och strax innan vi skulle fara skulle Stefan visa Elias hemsidan dit vi skulle. Då såg vi att det var ju stängt på måndagar! Jahapp, vi får ta det imorgon istället.

Med barnen är det bara bra. Dom verkar ha väldigt roligt hemma med Stefan. Han är bättre på att hitta på saker med dom än vad jag är. Elias har t ex åkt barnens vasalopp i lördags. Ni kan läsa om det på Stefans blogg. Som vanligt så jobbade jag så jag missade det.

 


1 veckas jobb avklarad

Ja, då har man hunnit med att jobba 1v. Det var med blandade känslor jag promenerade till jobbet måndagmorgon kl 05.15. Väldigt drygt att kliva upp så tidigt men samtidigt ganska skönt att komma hemifrån och få tillbaka "vuxenlivet". När man varit hemma med småbarn i 10månader så vet man knappt hur det är att umgås med vuxna människor igen :).
Mitt skift har haft långledigt så jag gick en vecka dagtid för att fräscha upp minnet lite. Börjar skift imorgon och då börjar jag med natt.
Stefan är nu hemma med Elias och Lova och det kan ni läsa om på hans blogg.

Igår (lördag) var jag på O´learys med Annelie och Emma. Vi hade väldigt trevligt men man har nog börjat bli lite för gammal för det där livet som kallas "uteliv".
När man var yngre så brydde man sig inte om ljudnivån och ju mer folk det var detso bättre var det. Nu så satt vi bara och irriterade oss över att man var tvungen att skrika för att kunna prata och trångt var det. Vi gick vidare kring 23 och vi kände oss verkligen som att vi gick mot strömmen. Det var hur lång kö som helst som försökte komma in och vad gjorde vi?! Vi gick ut istället! Dom i kön tittade lite konstigt på oss. Vi hittade en bar där vi kunde sitta och ta en öl och prata utan att behöva skrika för full hals.
Brorsan var så snäll att han kom och hämtade mig och Annelie kring 01.30 och körde hem oss (Emma bor på krypavstånd från O´learys). Vi följde dock med henne hem så inga våldtäktsmän hoppade på henne.
Man har ju mått som man förtjänade idag, fick väl på mig kläderna lagom till att vi skulle äta middag. Har haft ont i huvudet och mått lite småilla så jag har legat på soffan och tittat på skidor hela dagen. Men vissa har ju mått sämre än jag ;).

Elias och Lova är det bara bra med. Lova fick sin andra spruta mot svininfluensan i onsdags och det hade gått jättebra.
Elias och jag låg och busade i hans rum en kväll när han sa:

"Mamma, jag älskar dig"
Jag svarade:
"Men vad snäll du är! Jag älskar dig oxå"
Då säger han:
"Eller förresten, jag älskar alla!"

Jag fick känna mig speciell i allafall några sekunder :).


  


Hockey idag

Ja, idag ska Stefan och jag på en sista martchen för våran del. Modo-Djurgården. Vi köpte i julklapp biljetter till 3st hemmamatcher och idag är det alltså den tredje matchen. Dom två matcher vi har varit på har Modo vunnit så vi får hoppas det håller i sig.
När vi köpte biljetter trodde vi att vi skulle få se sveriges bästa hockeyspelare (Foppa och Näslund) spela men Foppa har varit skadad och spelar inte heller denna match och frågan är om han kommer att spela överhuvudtaget denna säsong.
Farmor Lena ska komma och passa barnen. Elias fick följa med förra matchen när det var eftermiddagsmatch och det tyckte han var jätteroligt.

Lova har tillfrisknat från febern. Vet inte riktigt vad det var hon hade, var väl bara någon febertopp.

Nu ska vi titta på skidåkning sen ska vi åka till faster Emma och hälsa på.


Uppdatering i bilder om vad som hänt sen sist

Nu är det så länge sen har jag skrivit här så jag orkar inte skriva en längre uppdatering om vad som har hänt.

 Vad som har hänt sen sist är:


Resa till Kiruna

   

Julafton i Själevad

   
 


Nyårsafton i Bonäset


  
 

Sådär ja, nu är vi i nutid. Här på Hallbacken är det lugnt, Lova har fått feber men är sitt vanliga jag iallafall. Det kan komma perioder när hon är lite hängig emellanåt. Hon är inte förkyld eller nånting sånt, bara feber så det är kanske tänderna som spökar.
Annars är det bara bra med henne, har inte känt för att börja krypa än och tur är nog det. Jag tror vi får det väldigt tungt när hon väl börjar ta sig nånstans. Hon kör ju runt som en tok i gåstolen och öppnar alla lådor hon kommer åt.

Elias är som vanligt. Han fick en bilbana i julklapp som har tycker är väldigt rolig att köra med. Han vill ner till källaren hela tiden (bilbanan står i "gröna rummet").

Själv så börjar jag ju jobba om mindre än 1v. Jag har grym ångest över det men det släpper väl bara man kommer in i det igen. Jag är ju ledig så mycket så man hinner ju hitta på nånting iallafall.


RSS 2.0