Stress på jobbet och magkatarr.

Ja, då har man fått tillbaka magkatarren igen. Det är nog en blandning mellan att börjat jobba igen och att man inte har ätit allt för nyttig mat på sistone som är boven i det hela.
Jag har haft lite småkänning av det några dagar nu men det har inte riktigt brytit ut. Igår var kära broder med familj och hälsade på och vi fikade. Kände inte av det då utan det kom flera timmar senare. Jag vaknade 00.30 av att jag hade jätteont i magen. Klev upp och la mig på toalettgolvet och toksvettades (jag blir alltid alldeles kallsvettig när jag får en attack). Det var nog bland den värsta gången den här, det gjorde så ont så det svartnade för ögonen ett par gånger. Som tur var så höll det i bara i 30minuter sen släppte det så pass så jag kunde kliva upp och lägga mig i soffan (ville inte väcka Stefan o Lova). Efter några minuter kändes det inte längre. I samma veva kom Stefan och undrade vad jag höll på med, han var hungrig och gjorde sig en smörgås och frågade om jag ville ha, inte direkt det första man tänker på när man precis haft en magkatarr-attack :).
Så nu blir det till att äta nyttigt ett tag. Jag o Stefan har inte riktigt kommit tillbaka till våran GI-kost nu efter jul. Jag har annars inte haft sån tur dom sista veckorna. Jag stukade ju foten för 1.5v sen och det har inte blivit helt bra än. Eller jag har inte ont när jag går utan skor men med skor så trycker dom där jag är öm fortfarande, foten är fortfarade alldeles blå. Har promenerat några dagar till jobbet pga att Stefan har behövt bilen och det har ledde till att jag fick ont i höger ljumske och träningsvärk i vänster vad när jag fick gå och halta.
Har dessutom ont i högra handleden pga jobbet. Är ju rätt tungt arbete och när jag varit borta ett tag så är det som att kroppen måste vänja sig vid dom olika momenten jag måste göra. Har bara 5 arbetsdagar kvar sen ledig 17 dagar så det är bara att bita ihop.

Nog om mig och mina bekymmer, ni som läser det här är nog mer intresserade över hur mina barn mår :). Jag kan säga att dom mår bara bra. Elias går oss på nerverna, tror nästan att han har kommit i nån trotsålder. Lova vill bara stå och gå nuförtiden. Hon har även lärt sig att sätta sig upp från mage. Lägger in några filmklipp på när Lova sätter sig upp själv och när Elias åker skridskor.

Imorgon ska vi nog åka till paradisbadet och bada. Elias får vara ledig från dagis.


     

 


RSS 2.0