Kors i taket...

Här kommer ett blogginlägg, det var inte i går. Måste säga att man hade mycket mera tid att skriva blogg när man var mammaledig. Nu när man börjat jobba så har man inte orken. När man är ledig så vill han hellre hitta på någonting annat än att sitta och blogga.

Det har hänt mycket sen mitt förra inlägg, Lova har hunnit fylla 1år, Stefan 31år och jag 30år, Lova har börjat gå efter möbler och även lite utan stöd och Elias och Lova har fått en till liten kusin, "bara" 14dagar över tiden!
Lovas 1års-dag flöt väldigt bra förutom att jag var väldigt förkyld. Men Lova trivdes, hon tyckte inte det var jätteroligt att öppna paket, snörena var mer intressanta, öppnandet av paketen tillät hon till storebror och det gjorde han mer än gärna.

Annars har det varit en sjukstuga här den senaste månaden, det är mest jag och Lova som varit sjuka. Vi har varit förkylda 2 omgångar båda två. Lova senast den här veckan, så nu har hon världanas hosta.

Hon har även börjat gå lite smått, eller efter möbler och väggar går hon konstant nu för tiden men utan stöd är hon lite för feg för än. Hon går ganska bra om man sitter två personer på golvet och hon går emellan men att släppa och gå från en möbel till en annan gör hon sällan.

Hon har även fått dagisplats nu på samma dagis som Elias så om 3veckor så börjar hon där. Min lilla bebis har blivit stor. Usch vad tiden går fort!

Påsken firade vi i Degersjö med en massa trevligt folk. För att ta sig dit måste man dom sista 8km ta skoter och det skulle bli intressant eftersom Elias tidigare varit totalt vettskrämd för skotrar. Vi började redan några dagar innan att han fick sitta på Andreas skoter som stod i Själevad.

 
Så när dagen kom så gick det förvånansvärt bra, han tyckte det var jättekul att åka skoter. Så nu ska han ha en skoter :). Det var skoter för hela slanten när vi var där, hade han fått hade han åkt skoter hela dagarna.

  
  
  


Och så har Kristian och Sanna äntligen fått en bebis. Den 5:e april föddes lilla Anton. 4075g och 53cm lång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0