Hockeybytardag! (klicka på bilderna för att få större)

Idag hade Svedjeholmens IF en hockeybytardag. Folk fick lämna in begagnade utrustningar som man fick köpa billigt. Vi fick t ex axelskydd, benskydd och armbågsskydd till Elias och handskar till Stefan för 280kr. Utrustningen till Elias är lite stor men den är mest till för att han ska få leka med den och prova på att ha utrustning på sig.

 
Vi har även varit på stan idag. Stefan köpte vinterskor och så träffade vi på Kristian, Sanna och Albin så det blev en fika med dom.
Elias fick även en liten leksaksbil. Han har ju haft problem med att göra nr 2 i toaletten utan han har velat ha blöja när han ska göra det. Så jag har förut försökt att muta honom med att han får en leksak om han gör det i toalettstolen men ingenting har hjälpt. Så igår så gjorde han det i toalettstolen och det första han sa var "Nu åka till affärn och köpa leksak", det hade han inte glömt. Dock är det en jäkla procedur när han ska sitta på toaletten. Man får ta dit bandspelaren och så ska han lyssna på saga =). Men vad gör man inte för att slippa blöjorna =).

Igår var vi i bonäset för att Annelie fyllde år. Vi fick väldigt god mat och väldigt goda tårtor. Det är synd att man kör GI-diet =). Nästa helg är det våran "unnar"-helg. Då får vi unna oss något gott, då har vi kämpat i nästan 1 månad. Det blir nog grönsaker med dipp (känns lite nyttigare än godis) och Stefan har beställt kladdkaka =).

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0