Spruta nr 2 för Elias och nr 1 för Lova

Idag var det dags för Elias att få spruta nummer 2 mot svininfluensan. Det gick hyfsat även den här gången, han var lite mer medveten om vad det innebar att få en spruta så han protesterade lite mer. Stefan fick bära in honom till undersökningsrummet och Elias sa att han inte ville ha nån spruta, men när sköterskan stack in sprutan i armen så blev han tyst. Sen tror jag han blev ganska stolt att han hade varit så duktig och tagit en spruta.

Dom har ju även ändrat rekommendationerna att även barn under 3år ska ta sprutan så vi passade på att ge Lova en spruta när vi väl var där. Hon var på ett strålande humör och skrattade och pratade med allt o alla. Hon fick sprutan i benet och hon gnydde till lite när hon stack men det gick fort över, sen var det full rulle på henne igen. Elias var en sann storebror och stod bredvid och tröstade henne, men han tyckte hon var lite fjantig som gnydde när dom stack henne :).
Lova ska få sin andra dos i januari igen.

Förra helgen så slutade jag att amma. Så den 14:de november omkring kl 06.00 så ammade jag för sista gången. Det jobbiga nu är att man måste upp kring den tiden och göra välling istället, som tur är så somnar hon om igen efter det och nu kan även Stefan göra det så nu får minsann han oxå dra sitt strå till stacken :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0