Elias 3år!

Idag har lillkillen blivit ett år äldre. Dagen började med att han vaknade strax efter 7 så det var bara att kliva upp. Han fick frukost på sängen och några paket. En bok och en planch på gänget i "Cars".
Sen hade vi bestämt att vi skulle åka hela familjen till Umeå och besöka Leo´s Lekland. Så strax efter 09 så bar det iväg.

När vi kom dit så var Elias först väldigt försiktig, han var som en svans efter Stefan. Så dom gick runt och tittade lite och det var som att Elias mjuknade upp. Helt plötsligt började han klättra helt själv.

 

 



Efter några timmar i Umeå så körde vi dom 13 milen hem igen. Det skulle ju komma en del släktingar och fira Elias och det behövdes göra klart tårtan. Elias hade inte så bra tålamod på att vänta på alla som skulle komma med paket, han frågade efter paketen hela tiden.

Till slut så kom Kristian, Sanna och Albin med paket till honom. Han fick målarfärg och målarböcker. Som vanligt så ville Elias måla på en gång men vi fick han på andra tankar.
Sen kom farmor och farfar med en massa paket. Arbetshandskar, en bok och det bästa av allt, hockeyhandskar och hjälm med galler. Elias hade på det i stort sett hela kvällen sen.






Han fick även ett spel som heter Elefun. En helikopter (av Emma o Andreas) och ett polis-kit (av klanen i bonäset). Så han sprang runt och fängslade alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0